Project Manager

Are you our new

Project Manager

Word jij enthousiast van het sturen van projecten zoals bijzondere gebogen of ontworpen gevels of geveldelen, geluidsschermen voor spoor- en snelwegen, bruggen en overige bijzondere complexe aluminium constructies? Heb jij minimaal een technische HBO opleiding en meerdere jaren ervaring als Project Manager in een technische omgeving? Wij zijn op zoek naar een Project Manager voor onze vestiging in Lelystad!
 

Wat je gaat doen

In de functie van Project Manager/projectleider ben je verantwoordelijk voor het coördineren en begeleiden van het totale project. Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor de planning en de hoogwaardige kwaliteit van het project. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bewaken van het budget en de overige financiële en commerciële aspecten van het project. Je zorgt voor een optimale informatiestroom, zowel naar de opdrachtgever als binnen de organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor onze klant en bezoekt incidenteel projecten. Je krijgt de vrijheid om de projecten succesvol te realiseren.
 
Als Projectmanager ben je onderdeel van het bedrijfsbureau en werk je nauw samen met zowel de productie als sales. Er zijn binnen de organisatie korte lijnen en er kan snel geschakeld worden. Je rapporteert aan het Hoofd Bedrijfsbureau.
 

Functie-eisen
 

  • Je hebt een technische HBO opleiding, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde of civiele techniek;
  • Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring als Projectmanager in een technische omgeving;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent een zelfstandige, klantgerichte teamplayer;
  • Je beschikt over groot probleemoplossend vermogen;
  • Je bent sterk in plannen en organiseren.
 

Wij bieden

Werken bij Van Campen Bayards betekent werken in een uitdagende en verantwoordelijke functie in een klein innovatief en specialistisch bedrijf, waar alle mogelijkheden voorhanden zijn voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Hours per week:

Full-time


Location:

Lelystad


More information?


For questions about this vacancy, you can contact Natasja de Groot, HR Advisor, at +31 18 4683000

Is this your job?

Apply now

I want to apply on this vacancy

Share this vacancy


 

FIND THE JOB
YOU'RE LOOKING FOR.