HR Intern

Are you our new

HR Intern

Vind jij het leuk om in contact te staan met mensen, wil jij een kijkje in de keuken nemen van onze HR afdeling en zit je in de laatste fase van je opleiding de richting Human Resource Management? Op onze HR afdeling zijn wij op zoek naar een stagiair(e) voor een meewerkstage.
 
Als HR Stagiair(e) zal je vooral bezig zijn met de ondersteuning op verschillende HR vlakken. Zo word je bijvoorbeeld betrokken bij het proces van de in- en uitdiensttreding van medewerkers. Daarnaast ondersteun je ons op het gebied van werving & selectie en opleidingen. Op het gebied van verzuim zorg je ervoor dat de verzuimadministratie tiptop in orde is. Als laatste word je betrokken bij de organisatie van bedrijfsbezoeken, de jaarlijkse kerstborrel, maar ook student gerelateerde (wervings-)evenementen.
 
Binnen deze stage zal je met alle facetten van het HR vak in aanraking komen, om het voor jou een leerzame stage te maken. Gedurende deze stage kom je met alle collega’s van het bedrijf in contact en ook krijg je de mogelijkheid om bij de verschillende vestigingen een kijkje te nemen.
 

Wij vragen
 

  • Je zit in de laatste fase van bijvoorbeeld je opleiding Human Resource Management.
  • Je bent hands-on, klantgericht, integer en een teamspeler.
  • Je bent 24 – 40 uur per week beschikbaar voor de meewerkstage.  


Wij bieden

Een meewerkstage bij Bayards betekent een uitdagende stage in een dynamisch, groeiend en specialistisch bedrijf met voldoende begeleiding tijdens de meewerkstage. Je komt te werken in het HR team bestaande uit 2 HR adviseurs. Je hebt ook veel contacten met collega’s van Bayards. De stage vangt zo spoedig mogelijk aan. Wij bieden een stagevergoeding.

Hours per week:

Stage


Location:

Nieuw-Lekkerland


More information?


For questions about this vacancy, you can contact Natasja de Groot, HR Advisor, at +31 18 4683000

Is this your job?

Apply now

I want to apply on this vacancy

Share this vacancy


 

FIND THE JOB
YOU'RE LOOKING FOR.