Allround CNC Programmer / Machiner

Are you our new

Allround CNC Programmer / Machiner

Word jij enthousiast van het bewerken van aluminium met behulp van CNC machines en kent het programmeren van deze CNC machines ook geen geheimen voor jou? Voor onze vestiging in Lelystad zijn wij op zoek naar een CNC Programmeur / Verspaner!
 

Wat je gaat doen

Als Allround CNC Programmeur / Verspaner ben je samen met de andere CNC programmeur / verspaners verantwoordelijk voor het uitvoeren van de machinale verspanende bewerkingen met onze geavanceerde vijfassige CNC portaal freesmachine (7 x 2,2 x 1 m) en 5-assige profiel-bewerkingsmachine. Met behulp van tekeningen, opspanschetsen en programma’s zorg je ervoor dat de werkstukken gemaakt worden en voldoen  aan  de voorgeschreven normen en toleranties. Ook het vooraf programmeren en programmeren aan de machine behoort tot je werkzaamheden. Indien nodig bieden wij de opleidingsmogelijkheden voor onze programmatuur op de machines.
 
Momenteel wordt er op onze vestiging in Lelystad niet in ploegen gewerkt, maar de mogelijk bestaat dat er in de toekomst in een tweeploegendienst gewerkt gaat worden.
 

Wij vragen
 

  • Je hebt een technisch MBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt ruime ervaring op het gebied van CNC verspanende bewerkingen/technieken.
  • Ervaring met programmeren is een vereiste.
  • Je bent nauwkeurig en oplossingsgericht en je hebt een praktische en flexibele werkhouding.  

Wij bieden 

Werken bij Van Campen Bayards betekent werken in een uitdagende en verantwoordelijke functie in een dynamisch, groeiend en specialistisch bedrijf, waar alle mogelijkheden voorhanden zijn voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Hours per week:

Full-time


Location:

Lelystad


More information?


For questions about this vacancy, you can contact Natasja de Groot, HR Advisor, at +31 18 4683000

Is this your job?

Apply now

I want to apply on this vacancy

Share this vacancy


 

FIND THE JOB
YOU'RE LOOKING FOR.